Šta je aWEB i zašto?

Ovaj model internet prezentacije omogućuje odličan nastup na internetu bez potrebe za ulaganjem. Uz našu pomoć iskoristite sve prednosti interneta. Zašto je aWEB najbolji za Vaš posao saznajte na ovim stranicama.

Šta je aWEB?

aWEB je usluga izrade internet stranica za poljoprivredne proizvođače, proizvode, udruženja i sve teme koje su vezane za hranu i ruralni prostor uopšteno.

Usluga po modelu "ključ u ruke" po najpovoljnijoj ceni na tržištu osigurava baš sve: od registracije domena, smeštaja stranica, izrade, održavanja i podrške korisniku.

aWEB je servis informacionog sistema Agroklub te na taj način dodatno garantuje kvalitetno predstavljanje na internetu.

Uz aWEB ste samo jedan klik udaljeni od kupaca Vaših proizvoda ili usluga na internetu!

Zašto aWEB?

Sopstvene internet stranice približavaju Vaše proizvode i usluge brojnim internet korisnicima.

Ako prodajete na kućnom pragu izloženi ste kupcima koji prolaze kroz Vaše mesto, ako prodajete na pijaci obraćate se stotinama ili hiljadama kupaca koji je posećuju, a ako ste se kvalitetno predstavili na internetu Vaši proizvodi/usluge izloženi su milionima potencijalnih kupaca. Neophodno je biti prisutan i kvalitetno se predstaviti, a to stranice aWEB usluge sigurno omogućavaju.

Naša kompanija više od 10 godina razvija različita internet rešenja u cilju promocije poljoprivrednih proizvoda. aWEB je spoj našeg znanja i iskustva i kao takav najbolji proizvod koji smo ikada napravili.

Više se ne postavlja pitanje da li je potrebno da se bude prisutan na internetu, već samo kako. Internet tržište raste velikim stopama iz godine u godinu i menja se iz dana u dan. Mi to znamo, pratimo i prilagođavamo se.

aWEB je naš doprinos promociji u segmentu poljoprivredne proizvodnje jer smo unutar jedne usluge stvorili uslove da sa malim ulaganjem realizujemo sve što je potrebno za kvalitetnu prezentaciju.

Internet stranice su postale platforma, a pretraživači i društvene mreže ozbiljni kanali prodaje.

Zato, kreirajte podlogu za razvoj svog proizvoda i poslovanja. Dajte nam poverenje, vratićemo Vam rezultate.

print QR arrow_upward