Pitanja i odgovori

Ovde smo prikazali neke od najčešćih pitanja i odgovora koje nam postavljate. Ukoliko ne možete da nađete odgovore na Vaše pitanje slobodno nas kontaktirajte na telefon 069 50 80 585 ili van radnog vremena na e-mail adresu info@aweb.rs

Pročitajte Vaša pitanja i naše odgovore ;)

Danas ću uplatiti svoj aWEB na osnovu ponude. Kada će stranice biti gotove odnosno vidljive na internetu?

Stranice možete očekivati vrlo brzo. U zavisnosti od vrste i domena i podešavanja izrada stranica može potrajati do 5 radnih dana. Najčešće prvu verziju možete očekivati unutar 24 sata od dana uplate.

Hteo bih vlastite internet stranice, ali nisam siguran da li je aWEB ono što mi treba?

To i je prednost naše usluge, s obzirom da nemate značajno ulaganje. Možete uplatiti i testirati uslugu, a ukoliko budete nezadovoljni (u šta iskreno sumnjamo) garantujemo povrat Vašeg novca. Takođe ukoliko se za godinu-dve odlučite za izradu nove stranice zbog većih zahteva, Vaše dotadašnje ulaganje je minimalno.

Koja je procedura za registraciju domena?

Mi ćemo proceduru registracije domena u nadležnom registru napraviti za Vas. Sve što bi trebalo da napravite je da se registrujete na Agroklub (ako već niste). Kada ste izvršili uplatu i gore navedeno, javiće Vam se naši stručnjaci vezano za izbor domena.

Moja firma ne proizvodi hranu. Mogu li i ja da koristim aWEB uslugu?

Možete ukoliko je Vaša delatnost na neki drugi način vezana za sektor poljoprivrede ili ruralni prostor. Na primer trgovina repromaterijalom, oprema za lov/ribolov, izrada rukotvorina, oprema za šumu itd. Svi Vaši proizvodi/usluge kod korišćenja aWEB usluge nalaze se i u našem poljoprivrednom oglasniku te nam je zato važno da sačuvamo kvalitet i tog proizvoda.

Dajete li garanciju? Imam li pravo na povrat novca ukoliko ne budem zadovoljan?

Dajemo garanciju isporuke usluge od 99,9% vremena u godini dana. Servisne radnje neće značajno ugrožavati funkcionalnosti Vaših stranica jer se obavljaju kada je najmanje opterećenje (vikendi, praznici, po noći). Dodatno ukoliko iz bilo kojeg razloga smatrate da niste zadovoljni uslugom možete zatražiti svoj novac nazad u roku od 30 dana od dana uplate. Vratićemo Vam novac na račun bez da tražimo od Vas bilo kakvo obrazloženje razloga.

print QR arrow_upward