Mogućnosti

aWEB sadrži sve što jedan savremeni web treba da ima, a od ostalih stranica razlikuje se u odnosu uloženo-dobijeno. Pogledajte ispod šta sve jedna stranica u ovom modelu sadrži, a na raspolaganju su Vam i dodatne mogućnosti promocije i opremanja stranica. Na Vama je da se brinete o proizvodnji, a nama prepustite promociju na internetu.

Registracija domena

Registracija domena

Svi pravni subjekti (trgovačko i deoničko društvo, PG) mogu kupiti komercijalni domen (npr. vinarija-djokic.com). U sklopu aWEB modela za Vas vršimo registraciju i održavanje domena.

Zakup servera za smeštaj stranica

Zakup servera za smeštaj stranica

Za potrebe smeštaja Vaših internet stranica osigurali smo brz i pouzdan server koji se nalazi na regionalnom komunikacionom čvorištu. Vaše stranice biće dostupne 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Izrada stranica

Izrada stranica

Stranice možete u svega nekoliko klikova da napravite sami, a možete se i osloniti na naše stručnjake koji će to napraviti za Vas. Više nema potrebe da tražite neproverena rešenja, kada aWEB nudi sve što je potrebno na jednom mestu.

Održavanje

Održavanje

Održavanje stranica je posao koji za Vas obavljaju iskusni IT administratori sa više od 10 godina iskustva u ovom zahtevnom poslu. Isti eksperti koji godinama razvijaju platformu informacionog sistema Agroklub

Prilagodljivi dizajn

Prilagodljivi dizajn

Prilagodite dizajn svojim željama. Odaberite Vaše boje, fotografije, tipografiju (fontove) i druge elemente Vaših stranica. Dodatno aWEB vodi računa da se Vaše stranice prilagođavaju i različitim uređajima nove generacije (smartphone, tablet uređaji), a kako bi krajnji korisnik imao što bolje iskustvo sadržaja Vaših stranica.

Sistem za upravljanje sadržajem

Sistem za upravljanje sadržajem

Sav sadržaj Vaših stranica nalazi se u bazi podataka kojim možete samostalno upravljati putem Vašeg Agroklub korisničkog računa. CMS = Content Management System.

Tekstovi

Tekstovi

Opišite Vašu delatnost i predstavite se kupcima na internetu. U nekoliko rečenica opišite Vaše gazdinstvo/firmu i čime se bavite i posetioce Vaše stranice upoznajte s Vašim proizvodima.

Proizvodi/usluge

Proizvodi/usluge

Svi Vaši proizvodi i usluge na jednom mestu, na Vašim vlastitim internet stranicama.

Društvene mreže

Društvene mreže

Kreirali smo mogućnosti deljenja i favorizovanja sadržaja Vaših stranica prema najdominantnijim društvenim mrežama.

XHTML + CSS + jQuery

XHTML + CSS + jQuery

Koristimo najnovije univerzalne standarde izrade koji garantuju ujednačen prikaz na svim platformama i preglednicima.

Dokumenti, fotografije, video

Dokumenti, fotografije, video

Uz standardni sadržaj možete neograničeno objavljivati fotografije, dokumente ili ugraditi video materijale (Youtube/Vimeo).

Google karta

Google karta

Integracijom google karte na najjednostavniji način pokazujemo posetiocima kako mogu doći do Vas.

SEO

SEO

Stranice su koncipirane na način da se što bolje kotiraju na svim važnijim pretraživačima interneta (Google, Bing ...).

eGAP modul (samo za eGAP korisnike)

eGAP modul (samo za eGAP korisnike)

Svi korisnici eGAP aplikacije za dokumentovanje poljoprivredne proizvodnje mogu svoju proizvodnju učiniti transparentnijom uključivanjem eGAP modula za aWEB.

Google Analytics

Google Analytics

Stranice sadrže i Google Analytics kod koji nam daje informacije o ostvarenim posetama i posetiocima stranica.

Pretraživanje

Pretraživanje

Modul pretrage kreiran je koristeći globalno najpopularniji pretraživač Google. Kada posetilac želi da pronađe neku informaciju modul pretraživanja omogućiće mu najbolju moguću adresu.

QR kod

QR kod

Kada imate stranicu možete koristiti i generisani QR kod kako bi kupcima dali više informacija o Vama. Kod je namenjen označavanju ambalaže ili reklamnih materijala, a sadrži informacije o Vašim internet stranicama na kojima kupac može da sazna sve o Vama i Vašim proizvodima/uslugama.

Forma za kontakt

Forma za kontakt

Svaka stranica sadrži Vaše kontakt informacije i formu za direktno slanje maila.

RSS proizvoda usluga za integraciju na druge servise

RSS proizvoda usluga za integraciju na druge servise

Pripremili smo i XML katalog Vaših proizvoda i usluga koje možete koristiti kako bi iste proizvode i usluge postavili na druga internet odredišta.

Agroklub

Agroklub

Kao dodatan benefit ovoj usluzi, Vaši proizvodi nalaze se i unutar poljoprivrednog oglasnika portala Agroklub te ste na taj način dodatno eksponirani prema velikom broju korisnika. Dodatno, kako bi Vaše stranice imale uvek svež sadržaj integrisali smo i blok novosti iz poljoprivrede.

KLUB

KLUB

Svim korisnicima društvene mreže za poljoprivrednike KLUB omogućili smo i prikazivanje objava na internet stranicama.

Verzija za štampanje

Verzija za štampanje

Kako bi Vaši kupci mogli Vaše stranice da odštampaju, posebnu pažnju posvetili smo i printer friendly verziji stranica.

I mnoge dodatne mogućnosti ...

Svaka aWEB stranica uključuje u osnovnom modelu sve gore navedeno, a ni to nije sve ;)

Putem ovog modela možete na najjednostavniji način naručiti i druge usluge koje će podići nivo prezentacije i doseg objavljenih informacija.

Pogledajte cene i dodatne mogućnosti

print QR arrow_upward