Novo, korisno i povoljno? aWEB!

Datum objave: 08.03.2016

Agroklub informacioni sistem stecište je velikog broja poljoprivrednika na Internetu, a deo naše svakodnevice osim informisanja proizvođača je i osmišljavanje i realizacija novih projekata koji domaćim proizvođačima olakšavaju plasman na današnjem tržištu.

Vlastite web stranice za 7.000 dinara GODIŠNJE!

Najnoviji projekat Agroklub ekipe je aWEB. Šta je aWEB? Kako sam naziv govori (aWEB=agroWEB), to je model izrade internet stranica za poljoprivrednike. I ne samo poljoprivrednike, već i firme, zadruge, proizvođače opreme i delova, distributere mehanizacije, uvoznike delova... Internet stranice za apsolutno sve učesnike tržišta agrara!

Probajte da pronađete povoljniju ponudu!

aWEB je apsolutno najpovoljniji način izrade web stranica na tržištu. Dok drugi web developeri izradu naplaćuju po nekoliko hiljada, pa i desetine hiljada dinara aWEB omogućava izradu stranica po ceni od 7.000,00 RSD godišnje! U tu cenu uključen je kompletan proces registracije domena, hostinga, izrade i održavanja Vaših stranica na internetu.

Stranice prikazuju vaše proizvode, uz mogućnost prikazivanja cena, fotografija, dokumenata, video sadržaja, kontakt podataka, mape lokacije i mnogo, mnogo drugog. Izrađujemo ih pomoću vašeg materijala: fotografija, dokumenata, i raznih drugih podataka. Sami birate koje informacije i koje materijale želite da prikažete posetiocima svoje stranice.

Mogućnost dodatnog oglašavanja

Korisnicima koji žele da naprave iskorak omogućili smo i dodatne mogućnosti promocije: oglašavanje na Agroklub informacionom sistemu, promociju na društvenim mrežama, mogućnost kreiranja mail adresa itd. Detaljnije informacije o mogućnostima dodatne promocije vlastite web stranice pronađite ovde.

Priključite se online zajednici i pronađite nove kupce za svoje proizvode! Za sva pitanja javite nam se na info@aweb.rs ili na telefon 069 50 80 585.

aWEB, jednim klikom do kupaca!

print QR arrow_upward