aWEB je online!

Datum objave: 08.03.2016

Krajem zime, predstavili smo novu uslugu u sklopu informacionog sistema Agroklub®. Radi se o usluzi za sve proizvode iz domena poljoprivrede pod nazivom aWEB, a čemu više možete pročitati na Internet adresi www.aweb.rs.

Ulaznica farmerima u svet interneta - aWEB

"Sve što jedna Internet stranica treba da ima za kvalitetno predstavljanje proizvoda na internetu mi smo napravili unutar aWEB modela. Najveća prednost ovih stranica je odnos uloženo-dobijeno jer osnovna Internet stranica košta samo 7.000 RSD godišnje. Više od 10 godina bavimo se izradom Internet stranica i znamo da web ovakvih mogućnosti košta daleko više. U ovoj usluzi idemo i korak dalje, te pružamo sve potrebno - od registracije domena, smeštaja stranica, izrade i održavanja u toj istoj ceni", izjavio je povodom objave ovog servisa Vedran Stapić, suvlasnik firme.

Web stranice za vinare, medare, uljare i mnoge druge

Verica Matić iz sektora marketinga Agroklub-a potencirala je mogućnosti koje Internet donosi poljoprivrednim proizvođačima: "Najveći dosadašnji interes za ovakvim Internet stranicama prepoznali smo kod manjih proizvođača vina, rakije, meda, ulja, domaćih trajnih delikatesa (kulen, kobasice, čvarci i sl.) koji nemaju mogućnost velikog ulaganja u sopstvenu stranicu. Mi upravo njima donosimo odličan proizvod, a kako bi svi oni došli do novih kupaca svojih proizvoda putem interneta. 70% Srba je danas online i to je prilika koju naši vredni proizvođači moraju da iskoriste. Prodaja na kućnom pragu često ne ostvaruje dovoljne prodajne efekte, posebno onih koji žele da šire svoju proizvodnju. Na ovaj način svom proizvodu otvaraju vrata šireg tržišta."

Nova usluga Agroklub-a - Internet stranice prilagođene potrebama agro sektora. Stranice su prilagođene uređajima nove generacije (pametnim telefonima, tabletima) kao i različitim Internet pretraživačima. Stranice su namenjene svima koji se bave nekom delatnošću vezanom za poljoprivredu, a prevashodno samim proizvođačima odnosno njihovim proizvodima.

Domen, smeštaj stranica, izrada i održavanje od 7.000 dinara

Korisnici ove usluge sada na jednom mestu mogu da iskorače u svet interneta bez prepreke investiranja ili tehničkog znanja izrade stranica. aWEB korisnicima pružamo potpunu tehničku i savetodavnu podršku u digitalnom marketingu njihovih proizvoda.

"Na aWEB Internet stranice možemo gledati kao ulaznicu farmerima u svet interneta; stranice su optimizovane za pretraživače, a sadrže i dodatne opcije poput integracije elemenata popularnih društvenih mreža", konstatuju razvojni inženjeri Agroklub-a koji iza sebe imaju više uspešnih Internet projekata.

Uz osnovnu uslugu kreiranja stranica, kroz aWEB model moguće je realizovati i dodatne promotivne aktivnosti na internetu kroz društvene mreže i informacioni sistem Agroklub, a sve počinje samo jednim klikom miša.

Ističemo kako smo ponosni što na ovaj način možemo da pomognemo proizvođačima te da učinimo domaći proizvod konkurentnijim i bližim kupcu.

aWEB, jednim klikom do kupaca!

print QR arrow_upward